Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Carlisle Cullen

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Carlisle Cullen la data de Vin Dec 25, 2009 11:43 pm

dulcejulia

avatar
Para-Admin
Para-Admin
Carlisle Cullen

Carlisle Cullen este soţul lui Esme şi tatăl adoptiv al lui Edward, Rosalie, Emmett, Alice şi Jasper. A apărut pentru pima oară în Amurg. Vârsta sa fizică este de 23 de ani. Carlisle este descris drept arătând ca un fotomodel: este blond, are cam 1.90, şi un corp bine făcut. Carlisle Cullen a fost fiul unui pastor anglican, născut în Londra, Anglia, în jurul anului 1640. Tatăl său şi alţi pastori vânau creaturi precum vrăjitoare, vârcolaci şi vampiri, şi adesea victimele lor erau oameni nevinovaţi. După ce tatăl său a îmbătrânit, Carlisle a fost făcut responsabil cu această vânătoare. Într-o noapte, el a fost atacat de un vampir şi a fost lăsat să moară în stradă. Dându-şi seama că societatea îl va respinge, Carlisle s-a ascuns şi a trăit de unul singur durerosul proces al transformării. Îngrozit de ceea ce devenise, el a încercat în repetate rânduri să se sinucidă, dar, din cauza tăriei sale, nu a izbutit. Într-o noapte, nemaiputând îndura foamea, el a atacat o turmă de căprioare. Ulterior, şi-a dat seama că nu este necesar să se hrănească cu sângele oamenilor pentru a supravieţui.

Carlisle are o teorie conform căreia, atunci când un om se transformă în vampir, aduce cu el o abilitate din viaţa anterioară şi o perfecţionează. El crede că a adus cu sine compasiunea. Având la dispoziţie secole pentru a-şi perfecţiona ştiinţa, Carlisle a devenit un doctor excelent. Spre deosebire de alţi vampiri, el nu e tentat deloc de aroma sângelui uman, datorită celor peste trei sute de ani petrecuţi înfrânându-se.

Carlisle a trăit cu vampirii Volturi pentru o scurtă perioadă de timp, dar apoi a plecat şi a călătorit în Lumea Nouă. În 1918, în timp ce trata locuitorii din Chicago care sufereau de gripă spaniolă, Carlisle a întâlnit-o pe Elizabeth Masen, care, pe patul de moarte, i-a cerut să îl salveze cu orice preţ pe fiul ei adolescent, Edward. Carlisle l-a transformat pe tânărul muribund în vampir. La scurt timp după, în 1921, Carlisle s-a mutat în Wisconsin unde şi-a reîntâlnit o fostă pacientă, Esme, care încercase să se sinucidă după o sarcină pierdută. Pentru a-i salva viaţa, Carlisle a transformat-o în vampir, şi ulterior s-a îndrăgostit de ea, şi s-au căsătorit. Carlisle a transformat-o apoi pe Rosalie Hale, o tânără care fusese violată şi lăsată în stradă să moară de logodnicul ei beat şi de prietenii acestuia în Rochester, New York. Mai târziu, în timp ce vâna, Rosalie a găsit un tânăr, Emmett, care fusese sfâşiat de un urs, şi l-a adus la Carlisle. Carlisle l-a transformat pe Emmett, deoarece Rosalie se temea că dacă ar încerca ea însăşi, mirosul sângelui ar fi prea puternic pentru ea, şi ar conduce-o la crimă. După transformarea lui Emmett, familia Cullen s-a mutat la Forks, Washington. Aici a avut loc tratatul cu tribul Quileute: cei din trib aveau să lase familia în pace, cu condiţia ca ei să nu muşte vreun om sau să încalce pământurile tribului. Familia Cullen a trăt aşadar în pace până s-a mutat din nou. Între prima şi a doua lor apariţie în Forks, Alice şi Jasper i-au găsit şi li s-au alăturat de bună voie.

De-a lungul seriei Amurg, Carlisle lucrează ca doctor, comportându-se ca liderul familiei şi oferind sfaturi medicale şi ajutor pe durata sarcinii Bellei în Zori de zi. El reprezintă un model moral pentru toţi cei din familia sa, în special pentru Edward.

În adaptarea cinematografică, Carlisle este interpretat de actorul Peter Facinelli


_________________
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Vezi profilul utilizatorului http://paramore-romania.forumhit.ro

2 Re: Carlisle Cullen la data de Mier Apr 28, 2010 11:19 pm

dulcejulia

avatar
Para-Admin
Para-Admin

No. 1 Cullen, Carlisle

04.14.10, 09:00 AM EDT [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Net Worth: $34.1 billion
Source: Compound Interest, Long-Term Investments
Age: 370
Marital Status: Married (5 adopted children)
Hometown: Forks, Wash.

Video: '[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Immortal vampire and small-town doctor has quietly amassed a fortune over three centuries. In 1670 received generous handout from Italian friends; put savings in bank, reaped billions in [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]. Made shrewd long-term investments in steel, gold, oil, thanks to prescience of daughter turned financial advisor Alice; saw recessions coming, invested early in Wal-Mart, Apple. Earned doctor's salary for 340 years without paying for groceries, health care expenses. Avoids sunshine and public displays of wealth, but owns several valuable properties, including yacht, private island, collection of Renaissance art. New member. (For more on Carlisle Cullen, see [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link])

Featured in the Twilight books and films._________________
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Vezi profilul utilizatorului http://paramore-romania.forumhit.ro

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum