Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Renesmee Cullen

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Renesmee Cullen la data de Vin Dec 25, 2009 11:41 pm

dulcejulia

avatar
Para-Admin
Para-Admin
Renesmee Cullen

Renesmee „Nessie” Carlie Cullen este fiica jumătate vampir, jumătate om a Bellei şi a lui Edward. Ea se naşte pe data de 10 septembrie, cu trei zile înainte de aniversarea de 19 ani a mamei ei. Numele ei este o combinaţie a numelor Renée şi Esme (mama Bellei, respectiv mama adoptivă a lui Edward). Al doilea nume al ei, Carlie, este o combinaţie a numelor Carlisle şi Charlie (tatăl adoptiv al lui Edward, respectiv tatăl Bellei). Bella şi Jacob o descriu ca fiind foarte frumoasă, chiar dacă e extrem de tânără. Ea moşteneşte trăsăturile feţei şi culoarea părului de la tatăl ei, părul buclat de la bunicul ei, Charlie, şi ochii căprui pe care îi avea mama ei când era om. Inima ei bate, chiar dacă mai rapid decât a unui om, şi pielea îi străluceşte la lumină, însă nici pe departe cu intensitatea cu care străluceşte pielea tatălui ei, a mamei ei sau a oricărui alt vampir. Pielea îi e caldă, moale, însă la fel de rezistentă ca a unui vampir.

Renesmee se poate hrăni şi cu sânge şi cu mâncare, deşi preferă sângele, şi, spre deosebire de vampiri, nu produce venin. Abilitatea ei specială este de a-şi arăta gândurile cuiva prin simplă atingere, şi de a penetra scuturi mentale. Renesmee se dezvoltă foarte repede atât fizic cât şi psihic - la şapte zile după naştere, ea pronunţă primele cuvinte, şi, până la sfârşitul romanului Zori de zi este capabilă să meargă, să citească şi să vâneze, ilustrând conceptul de copil ideal exct aşa cum Bella şi Edward ilustrează conceptul cuplului perfect. Renesmee va atinge maturitatea după aproximativ şapte ani, atunci când vârsta ei fizică va fi de aproximativ şaptesprezece ani, după care procesul ei de îmbătrânire se va opri.

Jacob Black este cel care o porecleşte „Nessie”, spre supărarea Bellei, căreia nu îi place că fiica ei e numită „după monstrul din Loch Ness”. Până la sfârşitul cărţii însă, Bella adoptă şi ea această versiune prescurtată, spre marele amuzament al lui Jacob.


_________________
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Vezi profilul utilizatorului http://paramore-romania.forumhit.ro

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum